Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5889 niezalogowanych)
1 Post

(smajk)
Wiking
Kapitanie Harry ... tylko spokojnie

moze whisky ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
smajk !! co dziś piłeś .......whyski czy connection peole ???
zapomniałeś kto jest kapitanem ???????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
U KO , ALE CO popatrze to moje , i na dodatek z bliska,a ty jak zrobisz pare kursów ,,góra-dół,, po szklaneczke , to ci rura zmięknie nie tylko ta do patrzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ty masz kanakk patrzeć na koło sterowe a nie bóg wie gdzie i to z bliska
widzę że opłyniemy z tobą świat dookoła ( jak ten jaskóła ) a karaibów nie znajdziemy jak się będziesz tak rozglądał i kołem kręcił ).
co za załoga
szklaneczka i whyski będzie ze mną na górze musze mieć wyostrzony wzrok .......na wyspy i porządek na pokładzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Koło sterowe trzyma sie w rękach a nie na nie patrzy,patrzy to sie na busole , kompas,horyzont i wszystko pomiędzy, nabez szelek też
A co do trafienia gdziekolwiek to jak na razie zawsze trafiam tam gdzie chce, poza ty możemy kupić geepeesaa.
Nie mam własnego jak dotąd mapy starczały.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Giovi nie bój nic na jez.Białym,firleju i zalewie Zemborzyckim tez pływałem
Zwłaszcza Firlej był super.Pozdrawiam WSZYSTKICH Lubliniaków, ajak nie wierzysz to droge z Łodzi do Chełma Rejowca, Siedliszcza, Ochoży, Bogdanki znam na pamięć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Popsuliście Smajkowi wątek i teraz biedak będzie pod mostem w Oslo mieszkał, niedobre chłopaki, bad, very bad harry
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no to będzie wesoło
smajk po nadmiarze whyski zapomniał że jest kapitanem
giovi chce coś jeszcze oprócz szelek ...może spinkę do włosów ( a regulamin piracki zabrania )
a kanakk chciałby karaibów szukac z GPSem może z gwiazdami ...co

a skarby ??? w takim układzie to my nawet palmy z bananami nie odkryjemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama28 napisał:
Popsuliście Smajkowi wątek i teraz biedak będzie pod mostem w Oslo mieszkał, niedobre chłopaki, bad, very bad harry

no właśnie zapomnieliśmy że dla naszego kapitana jest narazie potrzebna kajuta na lądzie do nabrania sił przed rejsem

MA KTOŚ W KOŃCU MIEJSCE ODPOCZYNKU DLA SMAJKA ? i nsajlepiej w oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Harry ... jak Smajk bedzie w Bergen ...wpadnie na whisky - a bedzie predzej czy pozniej
Bo Harry musi byc zajefajny - i przekaz mu to ..

Smajk baaardzo seeeerdecznie i z usmiechem pozdrawia zaloge Rewelacyjnej Okazji Do Wziecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok